Verkocht

Heeg – De Opper 64

€ 1.250.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


Wonen en werken in een uiterst luxe en comfortabele schuurwoning, centraal gelegen in het Friese merengebied, op een forse kavel grond! Wat een uniek geheel....

Omschrijving

Midden in het hart van het watersportcentrum van Friesland, aan de vaart tussen IJlst en Woudsend (de Wyde Wimerts), in open verbinding met het Heegermeer, is een bijzonder project gerealiseerd, Heech Staete. Op totaal 20 hectare zijn ongeveer 30 luxe, duurzame en energie neutrale woon/werkboerderijen ontwikkeld op forse kavels grond. Alle eenheden hebben ‘bedrijvigheid’ als hoofdfunctie. Het gebied biedt ruimte aan een breed scala van recreatie, watersport en dienstverlenende bedrijvigheid. Bij dit object is die invulling beperkt gebleven tot een uiterst representatieve kantoorinvulling op de 1e verdieping. De verschuldigde btw over de aankoop van grond en opstal is volledig afgerekend.

In 2021 is deze kavel ingevuld met een bijzonder fraaie kapschuur woning, waarbij onder de opstal een souterrain is gerealiseerd. Door het kiezen van deze bouwoplossing blijft het hoofdgebouw bescheiden van aard, doch biedt in z'n totaliteit toch ca. 187 m² woonoppervlak. Daarnaast blijft er daardoor zoveel mogelijk omliggend erf beschikbaar t.b.v. terrassen en tuin. De woning is zodanig op de kavel gesitueerd, dat er maximaal van zon en lichtinval wordt geprofiteerd. En vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht over het vaarwater.....wat een plek!

De woning is uiterst smaakvol ingericht met een exclusief afwerkingsniveau! Het ontbreekt u echt aan niets in deze zeer complete en comfortabele woning, waarbij over alles tot in detail is nagedacht. Een zeer harmonieus geheel, waar u zich direct thuis zult voelen! De woning is zeer hoogwaardig geïsoleerd en v.v. vloerverwarming met een lucht/warmtepomp, alsmede 25 zonnepanelen. Een Luxe Tinello keukenopstelling met kookeiland en bijzonder fraai sanitair zijn natuurlijk vanzelfsprekend. De woning beschikt over 3 zeer ruime slaapkamers met daarnaast 2 erg gerieflijke badkamers, waarmee de woning dus ook erg geschikt is voor het ontvangen van gasten.

Het omliggend erf is 1.200 m² groot. Uiterst gunstig gesitueerd aan een brede vaart, in directe verbinding met het Heegermeer. Groot zeilwater op slechts enkele minuten varen (zonder obstakels). Wat een prachtige plek, te midden van het Friese merengebied. De totale oeverlengte bedraagt ca. 21 meter, met een forse, eigen insteekhaven, geschikt voor het aanmeren van 2 vaartuigen.

Rondom de woning zijn grote terrassen gecreëerd, alle in bijpassende, houten steiger delen. De riante overkapping van de woning aan de voorzijde, is perfect gelegen op de avondzon. Hier kunt u tot diep in de avond genieten van het buitenleven! Daarnaast is er nog een grote schuur gerealiseerd, inclusief veranda, in dezelfde bouwstijl als het hoofdgebouw. Ook hier is het heerlijk vertoeven! U ervaart hier alle rust en privacy! De tuin is fraai aangelegd en het erf is toegankelijk middels een chique, houten hekwerk.

Indeling:
Hal/entree met garderobe en toilet, sfeervolle woonkeuken met vide, grote raampartijen en een zeer complete keukenopstelling, zitkamer gesitueerd aan de waterzijde met panorama ramen.
Souterrain:
gang met toilet, c.v- , was- en bergruimte, 2 forse slaapkamers, badkamer v.v. doorloopdouche en dubbele wastafel met kastruimte.
1e verdieping:
Overloop (let op de zeer bijzondere, sfeervolle aftimmering van het dakvlak!) royale werkhoek met vaste inrichting, 2e badkamer v.v. toilet, douche en wastafel en een zeer ruime en comfortabele slaapkamer.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2021
* Inhoud ca. 718 m³.
* Woonoppervlak ca. 187 m².
* Perceel grootte 1.200 m².
* Gas loos wonen.
* Thermostaat op afstand bedienbaar.
* Ook aan de straatzijde ruim uitzicht.
* Alles echt in staat van nieuw!
* Mooier dan dit wordt het niet.....

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Dak type
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Wonen
187 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
1.200 m2
Inhoud
718 m3
Indeling
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts