Nieuwbouwprojecten

Als expert op het gebied van Water woningen worden we regelmatig gevraagd als verkopend makelaar voor nieuwbouwprojecten aan het water.

Actieve nieuwbouwprojecten aan het water

Het Perk in Sneek

Sneek is één van de Friese elf steden en staat bekend als watersportstad. Met een gezellig centrum vol monumenten, musea, gezellige winkels en horeca is er altijd wat te beleven in deze bruisende, knusse stad.

Er liggen plannen om op Het Perk, in de wijk Lemmerweg-West, nieuwe woningen te realiseren. Onderdeel van dit nieuwbouwproject zijn 24 Waterwoningen. De verkoop is inmiddels gestart, dus wees er snel bij!

Havenkwartier Balk

Balk is een uniek historisch dorp dat het water van de Friese meren verbindt met het prachtige boslandschap van Gaasterland. Met monumentale panden, winkels en horeca is Balk een aantrekkelijke plek voor recreanten.

Havenkwartier Balk wordt de uitvalsbasis voor recreatie aan de Friese meren en het weelderige bos van Gaasterland. Met luxe recreatieve appartementen, een laagbouw hotel en restaurantjes met terras wordt het voor gasten een plek om heerlijk te genieten.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts