Diensten

Van het vinden van een nieuwe eigenaar voor een woning tot het kopen van een vakantiehuis en het geven van een passend hypotheekadvies; wij nemen elk facet van het (verkoop)proces voor je uit handen. Op deze pagina vind je wat wij als makelaar met passie voor water en verstand van de Friese meren voor je kunnen doen.

De mogelijkheden bij Wonen aan water Makelaars

Woning verkopen

Je woning aan het water verkopen? Van waardebepaling tot promotie: wij doen er alles aan om jouw huis een koper te geven die net zoveel van water houdt als jij. Niet alleen in Friesland, we zetten je woning ook buiten de provincie en in de Randstad op de kaart.


Aankoopbegeleiding

Betaal ik niet teveel als ik nu die nieuwe woning aanschaf? Zijn er misschien meer kapers op de kust? Kan ik ook in opdracht een woning aanschaffen? Geen zorgen: Wonen aan water Makelaars begeleidt je op elk aspect richting de verkoop.

Taxatie

Ga je verhuizen of overweeg je om een ander huis te kopen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat je huidige unieke woning waard is. Bij ons kun je terecht voor een taxatie of een gratis en vrijblijvende waardebepaling laten doen.


Hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwe thuishaven is een prachtig, maar tegelijkertijd ook ingewikkeld proces. Wat zijn de bijkomen kosten? Hoeveel mag ik lenen? Waar vind ik een voordelige rente? Wonen aan water Makelaars levert hypotheekadvies op maat.


Recreatiewoning verkopen

Werkend vanuit Sneek, het hart van de Friese watersport, weten we als geen ander waar vakantiegangers en pleziervaarders naar op zoek zijn. Wij helpen je daarom graag naar een zorgeloze verkoop van je recreatiewoning aan het water.

Stille (ver)koop

Niet al ons aanbod staat op de website. Soms kiest men er namelijk voor om een woning via ‘stille verkoop’ aan te bieden. Zoek je een specifieke woning of wilt je je onderkomen liever niet bij het grote publiek bekend maken? We gaan graag met je in zee.

(Ver)kopers beoordelen ons met een 9.4

Dit zeggen zij over ons.

Ga naar beoordelingen

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts