Diensten

Van het vinden van een nieuwe eigenaar voor een woning tot het kopen van een vakantiehuis en het geven van een passend hypotheekadvies; wij begeleiden je graag door elk facet van het (ver)koopproces. Op deze pagina lees je wat wij voor jou kunnen betekenen.

De koersen van Wonen aan water Makelaars


Woning verkopen

Je woning aan het water verkopen? Van Stavoren tot Eernewoude en van waardebepaling tot promotie: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw huis een koper krijgt die net zoveel van water houdt als jij.

Wij helpen je naar een zorgeloze verkoop van uw woning.


Aankoopbegeleiding

Betaal ik niet teveel als ik nu die nieuwe woning aanschaf? Zijn er misschien meer kapers op de kust? Kan ik ook in opdracht een woning aanschaffen? Geen zorgen: Wonen aan water Makelaars begeleidt je op elk aspect richting de verkoop.

Vaar mee naar je droomwoning


Taxatie

Ga je verhuizen of overweeg je om een ander huis te kopen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat je huidige woning waard is. Laat ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling uitvoeren.

Bepaal de waarde van je woning


Hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwe thuishaven is een prachtig, maar tegelijkertijd ook ingewikkeld proces. Wat zijn de bijkomende kosten? Hoeveel mag ik lenen? Waar vind ik een voordelige rente? Wonen aan water Makelaars levert hypotheekadvies op maat.

Krijg gefundeerd hypotheekadvies


Recreatiewoning verkopen

Werkend vanuit Sneek, het hart van de Friese watersport, weten we als geen ander waar vakantiegangers en pleziervaarders naar op zoek zijn. Wij helpen je daarom graag naar een zorgeloze verkoop van je recreatiewoning aan het water. 

Je recreatiewoning verkopen

Stille (ver)koop

Niet al ons aanbod staat op de website. Soms kiest men er namelijk voor om een woning via ‘stille verkoop’ aan te bieden. Zoek je een specifieke woning of wilt je je onderkomen liever niet bij het grote publiek bekend maken? We gaan graag met je in zee.

Ontdek meer over stille (ver)koop

Beoordeeld met een 8.3 op Funda

Lees wat er over ons gezegd wordt.

Ga naar beoordelingen