Onze expertise

Het Sneekermeer, de Wijde Ee en de Fluessen. Het is ons werkgebied, maar ook onze achtertuin. Wij hebben daarom niet alleen oog voor je woning, maar ook voor de vaarroute die erachter loopt en de praktische aanlegsteiger daartussen. Wij zijn een full-service NVM-makelaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de verkoop, aankoop en taxatie van je woning aan het water.

Dit maakt Wonen aan water Makelaars uniek

Waarom je (droom-)woning bij Wonen aan water Makelaars in goede handen is? We leggen het graag uit.

1. Wij hebben een passie voor water
Als watersportliefhebbers kennen wij alle Friese wateren als onze broekzak en weten we wat deze betekenen voor de huizen die hieraan liggen. Wij zien de toegevoegde waarde van aanlegsteigers en bijzondere vaarroutes van een woning.

2. Wij verkopen (vakantie-)huizen door heel Friesland
Hoewel ons kantoor in watersportstad Sneek te vinden is, verkopen wij huizen door heel Friesland. Van Stavoren tot Eernewoude en van Harlingen tot Lemmer: je kunt bij ons terecht voor elke woning aan het water. Ook als je een recreatiewoning zoekt!

3. Op de kaart in heel Nederland
Steeds meer mensen zien, ook buiten de randstad, de schoonheid van het Friese vaarwater. Wij zetten met ons uitgebreide klantenbestand een woning meteen op de kaart bij potentiële kopers, ook in de Randstad. Wij brengen jouw aanbod binnen én buiten onze waterrijke provincie onder de aandacht.

4. Je kunt ons gewoon een WhatsAppje sturen
Betrokkenheid is onze prioriteit. Daarom houden we je altijd persoonlijk op de hoogte over alle ontwikkelingen: van begin tot eind. Dit betekent ook dat je ons altijd een berichtje kunt sturen als je vragen hebt. Geen lange lijntjes, maar een-op-een contact.

5. Wij zijn altijd realistisch
We zijn te allen tijde eerlijk en realistisch. De ene woning is de andere namelijk niet. Wij beloven geen gouden bergen, maar vliegen ieder traject met dezelfde Friese nuchterheid aan.

Neem contact met ons op!

Denk je erover om je huis te verkopen of ben je benieuwd welke woningen aan het water wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bekijk ons uitgebreide huizenaanbod!

(Ver)kopers beoordelen ons met een 9,4

Dit zeggen zij over ons.

Bekijk beoordelingen