Onze expertise

Het Sneekermeer, de Wijde Ee en de Fluessen. Het is ons werkgebied, maar ook onze achtertuin. Wij hebben daarom niet alleen oog voor je woning, maar ook voor de vaarroute die erachter loopt en de praktische aanlegsteiger daartussen. Wij zijn een full-service NVM-makelaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de verkoop, aankoop en taxatie van je woning aan het water.

Dit maakt Wonen aan water Makelaars uniek

Waarom je (droom-)woning bij Wonen aan water Makelaars in goede handen is? We leggen het graag uit.

1. Wij hebben een passie voor water  
Als watersportliefhebbers kennen wij alle Friese wateren als onze broekzak en weten we wat deze betekenen voor de huizen die hieraan liggen. Eigenlijk vinden wij dat iedereen aan het water zou moeten wonen. Helaas kan dit alleen niet. Misschien is dit wel precies wat deze huizen zo uniek maakt. 

2. Wij verkopen (vakantie-)huizen door heel Friesland
Hoewel ons kantoor in watersportstad Sneek te vinden is, verkopen wij huizen door heel Friesland. Van Stavoren tot Eernewoude en van Harlingen tot Lemmer: je kunt bij ons terecht voor elke woning aan het water. Ook als je een recreatiewoning zoekt!

3. Op de kaart in heel Nederland
Wij zetten met ons uitgebreide klantenbestand een woning meteen op de kaart bij potentiële kopers buiten Friesland, zoals in de Randstad. Het Friese vaarwater is namelijk niet alleen aantrekkelijk voor ons, maar ook voor de rest van Nederland.  

4. Je kunt ons gewoon een WhatsAppje sturen  
Betrokkenheid is onze prioriteit. Daarom houden we je altijd persoonlijk op de hoogte over alle ontwikkelingen: van begin tot eind. Dit betekent ook dat je ons altijd een berichtje kunt sturen als je vragen hebt. Geen lange lijntjes, maar een-op-een contact.

5. Wij zijn altijd eerlijk  
Niet alles is rozengeur en maneschijn in de (ver-)koop van woningen. Daarom zijn wij te allen tijde eerlijk: wij beloven geen gouden bergen, maar vliegen ieder traject met dezelfde Friese nuchterheid aan. Denk je erover om je huis te verkopen of ben je benieuwd welke woningen aan het water wij aanbieden? Neem dan contact met ons op of bekijk ons uitgebreide huizenaanbod!

Beoordeeld met een 8.3 op Funda

Lees wat er over ons gezegd wordt.

Ga naar beoordelingen