Hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwe thuishaven is prachtig, maar tegelijkertijd ook een ingewikkeld proces. Wat zijn bijvoorbeeld de bijkomende kosten? Hoeveel mag ik lenen? En hoeveel rente betaal ik? Wonen aan water Makelaars levert hypotheekadvies op maat.

Wij beschikken over de juiste adviseurs die je op dit gebied verder kunnen helpen. daardoor kunnen we je altijd goed adviseren over:

  • Het oversluiten van een hypotheek
  • De hoogte van je hypotheek
  • Wat te doen bij renteverlenging
  • Je pensioen
  • Nieuwe verzekeringen en mogelijkheden tot het besparen op bestaande

Het proces
Wil je meer weten over bovenstaande onderwerpen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Olaf van Beusekom. Hierin kun je je wensen kenbaar maken en worden mogelijke opties besproken. Dit eerste gesprek is gratis en kan bij je thuis of op het kantoor van Wonen aan water Makelaars plaatsvinden.

Kies je voor opvolging? Dan volgt in het tweede gesprek een grondige analyse en wordt er een advies op maat uitgewerkt. Hiervoor worden alle hypotheek- en verzekeringsaanbieders geraadpleegd. Goed om te weten: Olaf werkt onafhankelijk en krijgt dus geen provisie van aanbieders om hun product te adviseren. Hierdoor krijg je ├ęcht het advies dat het beste bij je past!Wil je hypotheekadvies op maat? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak via [email protected] of +31 (0)566 652 402

(Ver)kopers beoordelen ons met een 9.4

Dit zeggen zij over ons.

Ga naar beoordelingen

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts