Stille (ver)koop

Soms kiezen verkopers ervoor om hun woning aan het water via ‘stille verkoop’ aan te bieden. We hebben daarom meer aanbod dan op de website staat. Wil je je onderkomen liever niet bij het grote publiek bekend maken? We gaan graag met je in zee.

We begrijpen het als je om bijvoorbeeld privacy- of veiligheidsredenen de verkoop van je woning stil wilt houden. Bij een stille verkoop hangen we de verkoop van je woning daarom niet aan de grote klok. Er komt geen verkoopbord in de tuin of aan de vaart, je woning wordt niet aangemeld bij de NVM en hangt niet in onze etalage. Je kiest zelf waar jouw woning online bekeken kan worden.

Bij Wonen aan water Makelaars gaan we bij een stille verkoop uiterst discreet te werk om de juiste koper te zoeken. Zo zorgen we ervoor dat enkel de mensen met serieuze koopplannen op jouw unieke woning afkomen.


Interesse in stille (ver)koop?

Wil je jouw woning in de stille verkoop zetten of ben je benieuwd naar ons aanbod op dit gebied?Neem contact op via onderstaand formulier, [email protected] of bel ons op 0566 652 402 en een van onze makelaars staat voor jou klaar.

(Ver)kopers beoordelen ons met een 9.4

Dit zeggen zij over ons.

Ga naar beoordelingen

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts