Vakantiewoning verkopen

Ons kantoor ligt middenin dé watersportplaats van Friesland: Sneek. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen de Friese wateren op ons duimpje kennen, maar ook de manieren waarop vakantiegangers en pleziervaarders deze gebruiken. Wij helpen je graag met een zorgeloze verkoop van je recreatiewoning aan het water.

Wij hebben alle kennis in huis

Omdat we in heel Friesland opereren, hebben we kennis van alle gemeentelijke regel- en wetgeving die bij de verkoop komt kijken. Heb je bijvoorbeeld een woning buiten een recreatiepark? Dat maakt hem een stuk schaarser én waardevoller in verkoopprijs.

In onze brochure kun je meer lezen over onze manier van werken en het proces achter de verkoop. Stap gerust bij ons kantoor in watersportstad Sneek of neem als je bijvoorbeeld in de Randstad woont gerust contact met ons op. We geven je vakantiehuis een eigenaar die net zoveel van water houdt als jij.

Vijf redenen om voor Wonen aan water Makelaars te kiezen

  • Wij hebben een passie voor water(-sport)
  • Kennis van alle regel- en wetgeving rondom de recreatiewoningverkoopmarkt
  • Jouw vakantiehuis staat niet alleen op de kaart in Friesland, maar ook in de rest van Nederland
  • Advies en begeleiding tijdens het gehele verkoopproces
  • Van Eernewoude tot Stavoren; wij zijn bekend met alle vakantieparken, vaarroutes en wateren.

Doe nu een waardebepaling

Heb je plannen om jouw vakantiewoning aan het water te verkopen? Dan bieden wij een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Je krijgt zo direct een reëel beeld van de huidige waarde van je vakantiehuis!

Gratis waardebepaling

Te allen tijde goed vindbaar

Wanneer je de stap hebt gezet om je vakantiewoning te verkopen dan wil je natuurlijk dat je woning online uitstekend vindbaar is. Daar dragen wij zorg voor. Wij beheren namelijk meerdere online kanalen met een gemiddeld bereik van 100.000 bezoekers per jaar. Veruit de meeste bezoekers komen uit heel Nederland, maar ook enkele duizenden uit Duitsland én België!

Recreatiewoning kopen

Wil je voor langere tijd genieten van de Friese wateren? Dan is de aankoop van een recreatiewoning een interessante mogelijkheid.

Het ideale vakantiehuis vind je niet zomaar. Want kies je een woning in het park of in een buitengebied? Wil je het als tijdelijke bestemming of er ook voor langere tijd gebruik van maken? En hoe zit het met forensenbelasting?

We helpen je daarom graag op weg met eerlijk en gedegen advies. Neem contact met ons op of bekijk hier alvast ons uitgebreide aanbod aan recreatiewoningen.

Plannen om je recreatiewoning te verkopen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Neem contact op via onderstaand formulier, info@wonenaanwater.nl of +31 (0)566 652 402

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.