Heb jij plannen om je woning te verkopen?

Je twijfelt misschien of je je woning aan het water op de markt wilt zetten. Of over de waarde van je unieke woning. Als expert op het gebied van wonen aan de Friese wateren begrijpen we dat. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij de markt. Wij zorgen ervoor dat jouw huis een koper krijgt die net zoveel van water houdt als jij.

Schoonheid aan de Friese meren

Steeds meer mensen zien de schoonheid van een woning aan de Friese meren. Ze ontdekken de ontspannende werking van de omgeving, de voordelen van een staande mast route naast de deur of verkennen de mogelijkheden van de watersport. Wil jij je woning aan deze potentiële kopers die de waarde zien verkopen? Of twijfel je nog? Wij hebben alles in huis wat een gewone makelaar ook kan en voegen daar onze expertise van de Friese wateren aan toe.

Vijf redenen om voor Wonen aan water te kiezen:

  • We delen de passie voor water
  • Wij begrijpen wat jouw woning op een unieke locatie bijzonder en waardevol maakt
  • We nemen het verkoopproces voor je uit handen
  • We zetten je huis niet alleen in Friesland, maar in heel Nederland op de kaart
  • Geen lange lijntjes, ons contact is een-op-een

Wij brengen je met onze marktkennis graag verder

Theo Groen

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat jouw woning waard is? Dan kun je bij ons een gratis waardebepaling laten doen. Wij hebben oog voor de woning en de omgeving. Wij zien de toegevoegde waarde die wonen aan water biedt, we noemen onszelf niet voor niets dé makelaar met verstand van de Friese wateren. De ene woning is de andere niet. Daarom zijn wij te allen tijde eerlijk: wij beloven geen gouden bergen, maar vliegen ieder traject nuchter en oprecht aan.

Met de waardebepaling krijg je een reëel beeld van de huidige waarde van jouw woning aan het water.

Gemiddeld een 9.4 op Funda

“Ik zou deze makelaar aanbevelen! Jarenlang heb ik via een makelaar in Lemmer mijn huis in Balk proberen te verkopen, zonder resultaat. Nadat ik was overgestapt naar Wonen aan Water Makelaars in Sneek, was mijn huis in no-time verkocht! Wat een verademing! Zonder de hulp van Theo Groen was het nooit gelukt. Het team komt haar afspraken na en ik ben meer dan tevreden.”

Bekijk alle beoordelingen

Plannen om je woning te verkopen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Neem contact op via onderstaand formulier, info@wonenaanwater.nl of 0566 652 402 en een van onze makelaars neemt contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.