Aankoopbegeleiding

Betaal ik niet te veel als ik nu die nieuwe woning aanschaf? Zijn er misschien meer kapers op de kust? Kan ik ook in opdracht een woning laten zoeken? Of het nu tijdelijk of permanent is: een huis kopen is altijd spannend. Daarom begeleidt Wonen aan water Makelaars je door het hele proces.

Wat doen wij bij aankoopbegeleiding?

Hierbij hebben we aandacht voor ieder aspect dat bij de aankoop komt kijken: van een bezoek aan de woning tot de onderhandelingen voor een zo voordelig mogelijke verkoopprijs. Als expert op het gebied van de Friese wateren nemen we alle ontwikkelingen in de huidige woningmarkt mee, zodat jij straks zorgeloos bij je nieuwe woning staat.

Wil je meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem gerust contact met ons op of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Begeleiding bij aankoop recreatiewoning

“Kies ik voor het buitengebied of juist een vakantiepark? Hoe zit het met de forenzenbelasting en is er een mogelijkheid tot permanente bewoning?”

Er komt vaak meer kijken bij de aankoop van een vakantiewoning dan je misschien verwacht. Wonen aan water Makelaars geeft daarom een eerlijk en gedegen antwoord op al je vragen, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Lees hier meer over het kopen van een recreatiewoning.

Woning zoeken

Wil je dat wij in opdracht op zoek gaan naar een nieuwe (vakantie-)woning aan het water? Wonen aan water Makelaars helpt je graag in deze vindtocht. Omdat wij actief zijn in heel Friesland, kunnen wij je ongetwijfeld een aantal opties aanbieden die aansluiten op je wensen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten over het kopen van een (recreatie)woning?

Neem gerust contact met ons op via info@wonenaanwater.nl of +31 (0)566 652 402

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.