Volledig gelijkvloers wonen op een prachtige locatie, met een zeer royale tuin, aan het doorgaande vaarwater van de Zwette! Dit is toch echt een voortreffelijke plek om te wonen...


Foto's Video Plattegrond Kaart Brochure

Omschrijving

Volledig gelijkvloers wonen op een prachtige locatie, met een zeer royale tuin, aan het doorgaande vaarwater van de Zwette! Dit is toch echt een voortreffelijke plek om te wonen…

Deze vrijstaande bungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1966. In de loop der tijd zijn er diverse aan- en uitbouwen gerealiseerd. Zo is bijvoorbeeld de westzijde van de woonkamer v.v. een brede erkerpartij en is aan de achterzijde de woonkamer verlengd middels een fijne serre/tuinkamer, wat flink extra ruimte en lichtinval heeft opgeleverd. Vervolgens is aan de achterzijde een extra slaapkamer aangebouwd met een eigen, moderne badkamer. Het totale woonoppervlak bedraagt nu ca. 87 m².

Daarnaast is de bungalow voortdurend goed onderhouden. De bitumen dakbedekking is in goede conditie en ook de meterkast is vernieuwd. Er zijn recent 10 zonnepanelen geplaatst en alle zachtboard plafonds zijn inmiddels vervangen door gipsplaten en Agnes plafond platen. Het schilderwerk is in normale staat van onderhoud en de gehele woning is v.v. dubbele beglazing.

De ligging is werkelijk zeer bijzonder. Bijzonder vanwege de kavelgrootte, alsmede de locatie aan het water. Van oorsprong 2 bouwkavels zijn hier samengevoegd tot één mooi, groot perceel, totaal 745 m². En bijzonder natuurlijk vanwege de ligging aan het doorgaande vaarwater van de Zwette, deel uit makend van de Middelséroute, de verbinding van Leeuwarden naar Sneek, de Elfsteden route.

Het perceel wordt aan 2 zijden begrensd door water. De tuin is onder architectuur aangelegd, naar een ontwerp van tuinarchitect Selva. Een weelderige tuin, met veel beplanting, een vijverpartij, gazon en een bomenrij , waardoor maximale privacy is gecreëerd. De achtertuin is uitstekend op de zon gesitueerd (overwegend zuid gericht). De totale oeverlengte aan de Zwette bedraagt maar liefst ca. 25 meter. De wal beschoeiing langs de Zwette is onlangs over een lengte van ca. 13 meter vernieuwd, waarbij tevens een mooi vlonderterras is gerealiseerd, direct aan de waterkant. Vanuit de naastgelegen opvaart is de sleephelling bereikbaar, uitstekend geschikt voor het ophalen van kano’s, surfplanken en/of andere een kleine vaartuigen.

Aan de straatzijde is de forse garage gelegen, v.v. elektra en een beton vloer. Naast de garage is een carport gerealiseerd ten behoeve van het stallen van een camper of caravan. Voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Indeling:
Gang/entree met meterkast, slaapkamer met badkamer v.v. douchecabine, wastafelmeubel en toilet (wandcloset), woonkamer (totaal ca. 40 m²) met erkerpartij, vaste kasten en gashaard, tuinkamer met dubbele tuindeuren, half open keuken v.v. nette hoekopstelling met inbouwapparatuur, ouder slaapkamer met fraaie, recent vernieuwde badkamer, v.v. inloopdouche, dubbele wastafel en toilet (wandcloset). Inpandige berging/wasruimte.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1966.
* Inhoud ca. 362 m³.
* Woonoppervlak ca. 87 m²
* Perceel grootte 745 m².
* Zonnepanelen geplaatst september 2022.
* Centrale verwarming met HR c.v. ketel.
* Sneek op fietsafstand gelegen.
* Scharnegoutum beschikt over een Poeisz supermarkt en een bakker.
* Kortom, heerlijk wonen hier!

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de woning die je zocht?

Plaats een zoekopdracht

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 559.000,- k.k.

Oplevering

In overleg

Energielabel

D

Bouwjaar

1966

Perceeloppervlakte

745 m2

Inhoud

362 m3

Woonoppervlakte

87 m2

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

2

Buitenruimte

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Oppervlakte

Garage

Vrijstaand hout

Vaarroute

Video

Plattegrond