30+ reviews op Funda

Profiteer van onze specifieke kennis en
onderhandelingstechnieken

Wonen aan water Makelaars in 20 seconden

Kies ook voor Wonen aan water Makelaars

Unieke expertise van Wonen aan Water

De expertise van een makelaar is onmisbaar bij het kopen of verkopen van een woning. Bij het bepalen van de verkoopprijs en in gesprek met potentiële kopers van je woning, is het essentieel om alle aspecten die je woning uniek maken mee te nemen. Niet elke makelaar let hierbij op dezelfde dingen.

Onze experts kijken altijd verder dan de woning. Heeft deze een aanlegsteiger? Ligt je woning aan een staande mastroute? Geen standaard vragen voor een makelaar, maar wel aspecten waar onze makelaars rekening mee houden.

Eigen database van woningzoekenden

Dagelijks krijgen wij vragen van mensen die op zoek zijn naar een woning aan het water in Friesland. Deze zoekopdrachten nemen we op in onze eigen database. Misschien staat de koper van jouw woning al in ons bestand.

Stille verkoop

Verdiend je woning onze unieke aandacht? Maar wil je deze liever niet online met veel foto’s en video? Dan bieden we ook stille verkoop aan. We zetten je woning niet openbaar in de verkoop, maar bieden deze persoonlijk aan bij ons netwerk.

Tevreden klanten over Wonen aan water Makelaars

Makelaar is pro-actief en heeft zeer goede kennis van zaken! Absoluut een aanrader! Kent de markt en doet geen loze beloftes. Maakt waar wat hij zegt en verkocht ons huis aan het water binnen een week!” Funda gebruiker | verkoper van Buorren 11

Bekijk alle onafhankelijke reviews op Funda

Bekijk het huidige aanbod woningen

Maak kennis met jouw team van experts

of bel ons op 058 203 0600

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen jullie & een traditionele makelaar?

De verkoop van een woning aan het water vergt een specifieke aanpak. Naast oog voor de woning zijn zaken zoals oeverlengte, vaardiepte, vaarroutes, vaarverbinding, doorvaarthoogte en staande mastroute van belang. Wonen aan water Makelaars heeft kennis van deze zaken en verstand van de Friese wateren.

Wat is het werkgebied van Wonen aan water Makelaars?

Als watersportliefhebbers kennen wij alle Friese wateren als onze broekzak. Ons werkgebied is de gehele provincie Friesland.

Waarvoor kan ik bij Wonen aan water Makelaars terecht?

Wij begeleiden je graag bij de verkoop van je (recreatie-) woning gelegen aan het water óf nabij water gelegen, maar ook voor aankoopbegeleiding en taxaties.