Kom erachter wat jouw woning in Dokkum écht waard is

Onze experts vertellen je vrijblijvend wat je woning waard is in de huidige markt.

Jouw woning in Dokkum is meer waard dan je denkt! Om achter die waarde te komen heb je een makelaar nodig die weet wat jouw woning uniek maakt. Onze experts komen graag bij je langs om je te vertellen wat jouw woning op gaat brengen in de huidige markt. Geheel gratis en vrijblijvend. Hierbij hebben we oog voor de details die niet elke makelaar op waarde weet te schatten.

Verkopers beoordelen ons met een 9,5

Vanaf het eerste moment kennis van zaken. Schatte vrijwel direct de uiteindelijke opbrengst. Met een geweldige fotograaf en uitstekende kantoor begeleiding. Overzichtelijke en heldere informatie gedurende hele proces. Samengevat een uiterst tevreden klant.

Dhr. Mol | Munkedyk 2 -F

Onze experts weten wat jouw woning echt waard is

Wil je weten wat jouw woning kan opbrengen in de huidige woningmarkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis van de aspecten die jouw woning uniek maken, weten we wat je woning kan opbrengen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Of bel naar 058 – 203 0600

Waarom jouw woning meer waard is!

Veel huizenbezitters vanuit de Randstad zien de schoonheid van Friesland en dat heeft invloed op de mogelijke verkoopprijs van jouw woning. Met een waardebepaling door onze experts weet je snel wat je woning nu waard is. En je zit nergens aan vast.

Er staan meer dan 100 woningzoekenden door het hele land ingeschreven bij Wonen aan Water. Misschien staat de koper van jouw woning al tussen onze zoekopdrachten!

Ben jij klaar voor een vrijblijvende waardebepaling?

Ik heb een woning aan het water in Friesland.
Nee
Ja
Ik wil graag van een expert weten hoeveel mijn woning op kan brengen.
Nee
Ja
Een makelaar moet kennis hebben van mijn soort woning om deze goed te verkopen.
Nee
Ja

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Voor een waardebepaling gaat één van onze makelaars bij je langs om met kennis te maken en je woning te bekijken. Onze experts kijken naar bijzonderheden, de ligging en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning. Daarbij maken we gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, aankoop én taxatie van woningen aan het water.

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie gebeurt bij de aankoop van een nieuwe woning of een herfinanciering van de huidige. Hier zijn kosten aan verbonden en dat is niet het geval bij een waardebepaling. Die is geheel gratis en vrijblijvend.

Met een waardebepaling begin je een stuk zekerder aan het verkoopproces; jij krijgt in ieder geval niet te weinig en vraagt niet te veel voor je woning. Na afloop van de afspraak nemen we contact met je op om de waardebepalingen toe te lichten. We kunnen dan ook verdere stappen bespreken.

Besluit je om je woning definitief te verkopen? Dan regelen wij een professionele fotograaf die je huis perfect in beeld brengt, melden we je woning aan bij diverse netwerken (zoals Funda, ons zoekbestand en onze eigen website) en faciliteren we in het plannen en uitvoeren van bezichtigingen.

Kies ook voor de expertise van Wonen aan water Makelaars

  • Jij krijgt een makelaar die snapt wat jouw woning bijzonder en waardevol maakt.
  • Je bepaalt zelf hoe het verkoopproces verloopt.
  • Jouw woning op de kaart. Niet alleen in Friesland, maar in heel Nederland.
  • Persoonlijk contact met onze experts. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten? Ontvang een gratis brochure

Lees alles wat je moet weten over Wonen aan water Makelaars, onze expertise en hoe we ook jouw woning succesvol verkopen. Bekijk de brochure digitaal via e-mail of ontvang ‘m per post bij je thuis.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Leeuwarden

Telefoon: 058 203 0600

E-mail: [email protected]

Adres: Stationsweg 16, 8911 AH Leeuwarden

Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts