Kom erachter wat jouw woning in Burgum en omgeving écht waard is

Onze experts vertellen je vrijblijvend wat je woning waard is in de huidige markt.

Gratis waardebepaling aanvragen

Ontdek de waarde van jouw woning

Jouw woning in Burgum is meer waard dan je denkt! Om achter die waarde te komen heb je een makelaar nodig die weet wat jouw woning uniek maakt. Onze experts komen graag bij je langs om je te vertellen wat jouw woning op gaat brengen in de huidige markt. Geheel gratis en vrijblijvend. Hierbij hebben we oog voor de details die niet elke makelaar op waarde weet te schatten.

Verkopers beoordelen ons met een 9,5

“Vanaf het eerste moment kennis van zaken. Schatte vrijwel direct de uiteindelijke opbrengst. Met een geweldige fotograaf en uitstekende kantoor begeleiding. Overzichtelijke en heldere informatie gedurende hele proces. Samengevat een uiterst tevreden klant.“

Dhr. Mol | Munkedyk 2 -F

Vrijblijvende waardebepaling

Laat hieronder jouw gegevens achter voor een vrijblijvende waardebepaling

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is het adres van je huidige woning?*
Naam*
We gebruiken je e-mail adres om je aanvraag te bevestigen en eventueel om contact met je op te nemen.
We nemen telefonisch contact met je op om de waardebepaling van je woning in te plannen.
Toestemming*
We hebben je toestemming nodig om je gegevens te mogen verwerken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts weten wat jouw woning echt waard is

Klaas Faber
Jan Bert van der Meulen
Afke Dijkstra
Marketing / communicatiemedewerker
leeuwarden@wonenaanwater.nl
058 203 0600
Thom Klaver
Mediamanager

Ylse Dijkstra
Marketing / communicatiemedewerker

Zonder zorgen je woning verkopen

Bij Wonen aan water Makelaars verkopen we jouw woning op de manier die jij prettig vindt. Wij kunnen het volledige proces voor jou uit handen nemen, maar snappen het ook dat het fijn kan zijn om sommige zaken zelf te regelen. Tijdens onze kennismaking maken we afspraken over de manier waarop jij je woning wilt verkopen.

Ons team van makelaars en adviseurs zit altijd voor je klaar om je te adviseren. Voor, tijdens, maar ook na de verkoop van je woning kun je altijd eenvoudig contact met ons opnemen.

Waarom jouw woning meer waard is!

Veel huizenbezitters vanuit de Randstad zien de schoonheid van Friesland en dat heeft invloed op de mogelijke verkoopprijs van jouw woning. Met een waardebepaling door onze experts weet je snel wat je woning nu waard is. En je zit nergens aan vast.

Er staan meer dan 100 woningzoekenden door het hele land ingeschreven bij Wonen aan Water. Misschien staat de koper van jouw woning al tussen onze zoekopdrachten!

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Voor een waardebepaling gaat één van onze makelaars bij je langs om met kennis te maken en je woning te bekijken. Onze experts kijken naar bijzonderheden, de ligging en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning. Daarbij maken we gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, aankoop én taxatie van woningen aan het water.

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie gebeurt bij de aankoop van een nieuwe woning of een herfinanciering van de huidige. Hier zijn kosten aan verbonden en dat is niet het geval bij een waardebepaling. Die is geheel gratis en vrijblijvend.

Met een waardebepaling begin je een stuk zekerder aan het verkoopproces; jij krijgt in ieder geval niet te weinig en vraagt niet te veel voor je woning. Na afloop van de afspraak nemen we contact met je op om de waardebepalingen toe te lichten. We kunnen dan ook verdere stappen bespreken.

Besluit je om je woning definitief te verkopen? Dan regelen wij een professionele fotograaf die je huis perfect in beeld brengt, melden we je woning aan bij diverse netwerken (zoals Funda, ons zoekbestand en onze eigen website) en faciliteren we in het plannen en uitvoeren van bezichtigingen.

  • Jij krijgt een makelaar die snapt wat jouw woning bijzonder en waardevol maakt.
  • Je bepaalt zelf hoe het verkoop proces verloopt
  • Jouw woning op de kaart, niet alleen in Friesland maar in heel Nederland
  • Persoonlijk contact met jouw experts. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten? Ontvang een gratis brochure

Lees alles wat je moet weten over Wonen aan water Makelaars, onze expertise en hoe we ook jouw woning succesvol verkopen rustig na. Bekijk de brochure digitaal via e-mail of ontvang ‘m per post bij je thuis.

Brochure aanvragen