Jouw woning in Cammingaburen verkopen

Denk jij eraan om jouw woning in Camminghaburen te verkopen? Dan zoek je natuurlijk een makelaar die jouw woning in deze populaire jaren 80 wijk op waarde weet te schatten. Neem vrijblijvend contact op met Wonen aan water Makelaars voor een kennismaking. We bespreken de mogelijkheden en jouw wensen, zodat jij een goede keuze kunt maken voor de beste makelaar.

Kennismaking aanvragen

Expertise van Wonen aan water Makelaars

Je hebt een mooie woning aan het water en overweegt om deze te verkopen. Dan neem je natuurlijk contact op met een makelaar die weet wat jouw woning uniek maakt. Wij kijken niet alleen naar je huis, maar ook naar de omgeving. Daarbij houden rekening met vaardiepte, staande mastroutes en lengte van de aanlegsteigers.

In heel Nederland, maar ook in Duitsland en België, zijn er mensen op zoek naar een woning aan het water in Friesland. De kans is dus groot dat de koper van jouw woning al in ons zoekbestand staat.

Verkopers beoordelen ons met een 9,3

“Zeer vriendelijk, deskundige en pro actieve makelaar die alles op en top hebben geregeld voor ons als verkopende partij als zowel de kopende partij.“

Dhr. Ebbeling | De Greiden 12

Neemt contact op met onze experts in Leeuwarden

Klaas Faber
Jan Bert van der Meulen
Afke Dijkstra
Marketing / communicatiemedewerker
leeuwarden@wonenaanwater.nl
058 203 0600
Thom Klaver
Mediamanager

Ylse Dijkstra
Marketing / communicatiemedewerker

Zonder zorgen je woning verkopen

Bij Wonen aan water Makelaars verkopen we jouw woning op de manier die jij prettig vindt. Wij kunnen het volledige proces voor jou uit handen nemen, maar snappen het ook dat het fijn kan zijn om sommige zaken zelf te regelen. Tijdens onze kennismaking maken we afspraken over de manier waarop jij je woning wilt verkopen.

Ons team van makelaars en adviseurs zit altijd voor je klaar om je te adviseren. Voor, tijdens, maar ook na de verkoop van je woning kun je altijd eenvoudig contact met ons opnemen.

Alles uit de kast voor de verkoop

Wonen aan Water Makelaars weet hoe ze ook jouw woning kunnen verkopen. Met mooie foto’s van een professionele fotograaf, een landelijk netwerk en perfecte vermeldingen op Funda komt jouw huis op een goede manier onder de aandacht.

Het hele verkoopproces is tegenwoordig digitaal te volgen. Met een persoonlijk account via move.nl kun je precies zien wat er gebeurt. Ook is het mogelijk om hier digitaal informatie aan te leveren, documenten te ondertekenen en persoonlijk contact op te nemen met je makelaar.

Liever geen digitaal dossier? Geen probleem. Tijdens het proces houden we altijd persoonlijk contact en houden we je op de hoogte. Wij zorgen altijd voor een plezierig en gestroomlijnd proces voor jou en de koper van je woning.

Kies ook voor de expertise van Wonen aan water makelaars

  • Jij krijgt een makelaar die snapt van jouw woning bijzonder en waardevol maakt.
  • Je bepaalt zelf hoe het verkoop proces verloopt
  • Jouw woning op de kaart, niet alleen in Friesland maar in heel Nederland
  • Persoonlijk contact met jouw experts. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten? Ontvang een gratis brochure

Lees alles wat je moet weten over Wonen aan water Makelaars, onze expertise en hoe we ook jouw woning succesvol verkopen rustig na. Bekijk de brochure digitaal via e-mail of ontvang ‘m per post bij je thuis.

Brochure aanvragen