Door de crisis is de vraag naar recreatiewoningen aan de Friese wateren explosief gestegen. Dat zien we ook bij de woningen in Heeg!

Twijfel je of je de woning wel of niet moet gaan verkopen in deze gunstige markt en wil jij weten wat je woning aan het water nu waard is?

Vakantiewoningen door heel Friesland
In heel Nederland op de kaart
Meer dan 25 jaar ervaring
Expert op het gebied van woningen aan water

Jouw recreatiewoning in Friesland is gewild

De fantastische ligging tussen het schitterende Heegermeer, de Fluessen en het Slotermeer verkoop je niet meteen. Jij kent namelijk de schitterende omgeving en de mogelijkheden die het watersporters biedt. Maar misschien is dit toch wel het moment? Twijfel niet langer en vraag een gratis waardebepaling aan. Dan weet je snel wat je woning momenteel waard is. En je zit nergens aan vast!

Er zijn bij ons meer dan 50 woningzoekenden ingeschreven die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou.

Expert op het gebied van wonen aan water

Als experts op het gebied van wonen aan water helpen we je graag verder. Met een hoofdkantoor in de Friese watersportstad Sneek en meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de markt. We begrijpen dat je woning meer is dan je (vakantie)huis.

Bij een waardebepaling kijken we niet alleen naar de woning maar ook naar:

  • De ligging
  • Het vakantiepark, we kennen Oer de Graft
  • De aanwezigheid van steigers, aanlegmogelijkheden
  • Vaardiepte en routes in de omgeving

De kans is groot dat jouw woning aan het water meer waard is dan je denkt. Maak gerust een afspraak door te bellen of vul onderstaand contactformulier in.

Zo gaat een waardebepaling in z’n werk

Bij een waardebepaling gaat één van onze makelaars bij je langs om kennis te maken met jou en je woning op het Oer de Graft. Zo krijgen we een extra goed beeld van de woning, de ligging en andere bijzonderheden die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning. Daarbij maken we gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen aan het water. Uiteraard doen we dit alles coronaproof.

Na afloop van de afspraak nemen we contact met je op om de waardebepaling toe te lichten. Dan bespreken we ook, mocht je dat willen, eventuele verdere stappen om je woning in de verkoop te kunnen zetten.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts