Verkocht

Stavoren – De Hellingh 6 ong

€ 65.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


" Grote ligplaats, ca. 6 x 20 meter, met parkeerplek op eigen terrein, rustig gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Stavoren"

Omschrijving

Deze ligplaats is pas onlangs gerealiseerd, deel uit makende van een gezamenlijk water, met in totaal 32 ligplaatsen. De eigendom is via een appartementsrecht geregeld en betreft het exclusieve gebruiksrecht van een ligplaats ter grootte van 6 x 20 meter, alsmede het gebruik van het terrein gelegen tussen water en weg, ingericht met eenvoudige berging + parkeergelegenheid voor evt. 2 auto's.

De ligging is zeer aantrekkelijk. Het betreft hier een rustige omgeving met veel groen en is dus ook een prima plek om op uw boot te verblijven. Water- en elektra aansluiting zijn aanwezig. Middels een brug is het centrum van Stavoren binnen enkele minuten lopen te bereiken, alsmede de tegenover gelegen supermarkt.

De ligplaats staat direct in verbinding met open vaarwater en middels een staande mastroute is groot zeilwater, alsmede het IJsselmeer binnen enkele minuten varen te bereiken. Een zeer strategische locatie dus om vanaf hier zowel het IJsslemeer als de Waddeneilanden te bereiken, alsmede het gehele Friese merengebied. De diepte van het water bedraagt ca. 2.40 meter.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 65.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Overig OG
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte en inhoud
Perceel
4.880 m2
Inhoud
0 m3

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Leeuwarden

Telefoon: 058 203 0600

E-mail: [email protected]

Adres: Stationsweg 16, 8911 AH Leeuwarden

Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts