Verkocht

Sneek – Zoutepoel 14

€ 945.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


Ruime, vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport, direct gelegen aan doorgaand vaarwater, op fors perceel grond!

Omschrijving

Het betreft hier een woning met veel inhoud (bijna 800 m³) en een woonoppervlak van ca. 184 m². Echt een gezinswoning! Gebouwd in 1974 en waarbij voortdurend het regulier onderhoud tijdig is uitgevoerd. zo zijn bijvoorbeeld diverse kozijnen vernieuwd in kunststof en v.v. dubbele beglazing. De woning beschikt over een royale extra kamer op de begane grond, geschikt voor thuiswerken, maar ook om eventueel als extra slaapkamer de gebruiken. Een extra badkamer kan eenvoudig worden gerealiseerd. Extra lange garage (ca. 8,5 meter) met luifel.

De ligging is werkelijk echt bijzonder! Direct gelegen aan het jachthavenkanaal, de staande mastroute tussen Houkesloot, jachthaven De Domp en de Middelsé route. Een zeer levendig vaarroute, het is hier voortdurend genieten van de vele vaarbewegingen. De kavel grenst aan 2 zijden aan open vaarwater, dus volop mogelijkheden om uw boot in rustig vaarwater aan te leggen. De totale oeverlengte bedraagt ca. 55 meter. Recent is de wal beschoeiing over de gehele lengte vernieuwd door een Prolock onderwater kering, een product gebaseerd op gerecycled kunststof, met een levensduur van ca. 60 jaar en 100 % circulair!

De totale perceelgrootte bedraagt 992 m², volledig in eigendom, waarbij inbegrepen de oorspronkelijke strook huurgrond langs het Jachthavenkanaal, welke recent is aangekocht. Een prachtige kavel, uitstekend gesitueerd op de zon! De zij tuin ligt pal zuid, de achtertuin direct op het westen. Vanuit de tuin en de woonkamer prachtig mooi zicht op het doorgaande vaarwater!

Aan de straatzijde ligt nog een strookje huurgrond ter grootte van ca. 46 m². Dit perceeltje dient door de koper aangekocht te worden van de Gemeente, of teruggegeven te worden, huuroptie is in ieder niet meer mogelijk na verkoop van de woning.

Indeling:
Hal/entree + vide, meterkast en toilet, bijkeuken met aanrechtblad en veel kastruimte, L-vormige living (ca. 55 m²) v.v. schuifpui, gashaard en plavuizen vloer, half open keuken (ca. 10 m²) v.v. nette en uitgebreide keukenopstelling, werk-/slaapkamer (ca. 20 m²).
1e verdieping:
Overloop, ouder slaapkamer met schuifpui naar balkon en kastenwand, 2 ruime slaapkamers met toegang balkon, relatief kleine 4e en 5e kamer met dakkapel, welke eenvoudig samengevoegd kunnen worden tot een normale slaapkamer. Complete badkamer.
2e verdieping:
Vliering.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1974.
* Inhoud ca. 795 m³.
* Woonoppervlak ca. 184 m².
* Perceel grootte 992 m². (na aankoop huurgrond ca. 1.038 m²)
* Veel dubbel glas.
* Lichte vorm van dakisolatie.
* Hetelucht verwarming (Brink ca. 2015).
* Alarm installatie.
* Woonwijk De Domp.
* Rustig wonen op een heerlijke plek!

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 945.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Dak type
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Wonen
184 m2
Overige inpandige ruimte
29 m2
Perceel
992 m2
Inhoud
795 m3
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Leeuwarden

Telefoon: 058 203 0600

E-mail: [email protected]

Adres: Stationsweg 16, 8911 AH Leeuwarden

Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts