Verkocht

Sneek – Hoofden 24

€ 498.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


Ruime woning met heerlijke tuinkamer, direct gelegen aan open vaarwater, in de aantrekkelijke woonwijk De Oudvaart.

Omschrijving

De woning is gebouwd onder bijzondere architectuur, in de stijl van de vroegere pakhuizen. Dit betekent een bijzonder aantrekkelijk straatbeeld, met mooie detailleringen, keramische dakpannen en een rood genuanceerde baksteen. Een zeer chique woning! Opvallend kenmerk is voorts het feit dat de woningen maar liefst ca. 9 meter breed zijn, waarbij de woonkamer over de volle breedte is gerealiseerd. Dus veel licht en zicht!

Gebouwd in 2009, oorspronkelijk met een woonoppervlak van bijna 160 m². In 2020 is aan de achterzijde van de woning, aan de zonzijde, over de volledige breedte van de woning, een forse tuinkamer (8,5x3,6 meter) toegevoegd, ter grootte van ca. 30 m². Toegankelijk vanuit de woonkamer middels 2 x dubbele tuindeuren. Het front van de tuinkamer kan volledig geopend worden middels een glazen schuifwand. De tuinkamer is niet geïsoleerd, maar wel v.v. verwarming middels een pellet kachel, waardoor de ruimte ook in de winterperiode prima te gebruiken is. Kortom, een zeer comfortabel verlengstuk van de woonkamer!

Deze traditioneel gebouwde woning beschikt over een uitstekend afwerkingsniveau. De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming met een mooie plavuizenvloer. Er is een luxe keuken geplaatst met een kookeiland, veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur. Fraai sanitair, met eveneens vloerverwarming in de badkamer. In 2021 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst. Houten binnendeur kozijnen met stompe deuren. Hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen. De staat van onderhoud is uitstekend, waarbij in 2021 de gehele buitenzijde is geschilderd.

De ligging is erg aantrekkelijk! Direct gelegen aan open vaarwater (klein vaarwater), in open verbinding met de Oudvaart en de Middelséroute. Totale oeverlengte ca. 9 meter, door vaarthoogte ca. 2.50 meter. Uitstekend geschikt voor het aanmeren van een mooie sloep! De achtertuin is pal zuid georiënteerd en is erg praktisch ingericht met een vlonderterras grenzend aan het water, borders en een hekwerk ter bescherming van kleine kinderen en/of huisdieren. Aan de straatzijde is op eigen erf ruimte voor het parkeren van 2 auto's.

Indeling:
Hal/entree met meterkast en toilet (wandcloset), forse bijkeuken/berging, open keuken (straat gericht) eveneens v.v. dubbele tuindeuren en met luxe en zeer complete keuken opstelling, woonkamer (totaal ca. 48 m²) met 2 x dubbele tuindeuren en trapkast, aangebouwde tuinkamer.
1e verdieping:
Overloop met separaat 2e toilet (wandcloset), 3 zeer functionele slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad.
2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, royale ruimte t.b.v. opslag/berging en aansluiting wasmachine, maar ook geschikt om nog een extra slaap-/werkkamer te realiseren, volwaardige 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2009.
* Inhoud ca. 740 m³ (incl. tuinkamer).
* Woonoppervlak ca. 187 m² (incl. tuinkamer).
* Perceel grootte 218 m².
* Volledig geïsoleerd (A label).
* Tuin op het zuiden.
* Prima woonstand!

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 498.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Dak type
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Wonen
187 m2
Overige inpandige ruimte
11 m2
Perceel
218 m2
Inhoud
740 m3
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts