Verkocht

Nes – De Opstekker 46

€ 825.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage, aantrekkelijk gelegen aan doorgaand vaarwater met eigen insteekhaven en met prachtig vrij uitzicht!

Omschrijving

Deze moderne woning is gebouwd onder opvallende architectuur. Opvallend element in het ontwerp zijn o.a. de schuin geplaatste daken, wat de woning een bijzondere, markante uitstraling geeft! Tevens is in het ontwerp getracht de specifieke locatie van de kavel maximaal tot zijn recht te laten komen; dus optimaal contact met het water, benutten van het magnifieke uitzicht en het feit dat de woning aan 3 zijden vrij gelegen is. Belangrijk gevolg daarvan is veel raampartijen in de diverse gevels, dus veel lichtinval en uitzicht. Ook de garage is ruim uitgevoerd, lengte ca. 6.50 meter, aan de straatzijde ca. 3 meter breed, maar door de schuin weglopende zijgevel is de achtergevel ca. 5 meter breed, totaal ca. 24 m².

De woning is volledig traditioneel gebouwd in 1998 en in 2003 aan de waterzijde v.v. een flinke aanbouw, ter vergroting van de woonkamer. Degelijk en solide, gebruik makend van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming in woonkamer en keuken, gashaard, dubbele schuifpui, veel buiten zonwering, kortom een prima afwerkingsniveau. Daarnaast is er voortdurend veel aandacht besteed aan onderhoud, zo zijn er inmiddels 16 zonnepanelen geplaatst, is de wal beschoeiing vernieuwd, is de badkamer volledig vernieuwd en is 2019 de gehele buitenzijde geschilderd. Een keurig en en netjes geheel.

De locatie is echt zeer bijzonder. Mooi, rustig gelegen aan de buitenrand van Nes, met prachtig weids uitzicht over de tegenover gelegen weilanden. Hollandse luchten, vogels, koeien, buiten leven zoals een ieder het graag heeft. Dit uitzicht verveeld nooit! Het betreft hier een hoekperceel, gelegen aan het eind van de straat, waardoor de woning zowel aan de waterzijde, als aan de oostzijde, vrij gelegen is. Ook aan de straatzijde is de woning vrij gelegen, want de woningen aan het eind van de Opstekker zijn gesitueerd rond openbaar groen en een brede waterpartij, wat ook hier een mooi en vrij uitzicht oplevert.

De forse kavel (666 m²) is gesitueerd aan het doorgaande vaarwater van de Boorne. Een levendige vaarverbinding tussen de diverse Friese meren, zoals Sneekermeer en de Pikmar bij Grou. Eigen oever ca. 24 m., met daarnaast een eigen insteekhaven, ter grootte van ca. 12.40 x 4.35 m. In 2021 is de wal beschoeiing over de gehele lengte vernieuwd, inclusief insteekhaven. De tuin is fraai aangelegd en wordt zorgvuldig onderhouden. Diverse terrassen aangelegd, zodat er altijd wel een beschutte- of zonnige plek beschikbaar is. Naast de woning is voldoende ruimte om eventueel een caravan of camper te stallen. Tevens is daar nog een extra tuinschuur geplaatst.

Nes, bij Akkrum, is centraal gelegen in het hart van Friesland, tussen Sneek, Heerenveen en Leeuwarden. Goed bereikbaar vanuit de rest van het land, middels de snelweg A-32 en per spoor, Akkrum beschikt over een eigen treinstation.

Indeling:
Hal/entree met toilet (wandcloset) en meterkast, ruime living (ca. 65 m²) met plavuizen vloer + vloerverwarming, 2 x een schuifpui en een gashaard, half open keuken met moderne keukenopstelling (en ook hier magnifiek uitzicht) met erg veel kastruimte (diverse inbouwapparatuur recent vernieuwd), bijkeuken, grote, geïsoleerde garage.
1e verdieping:
Overloop, 4 functionele slaapkamers, nieuwe badkamer met ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel.
2e verdieping:
Zolderberging (stahoogte).

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1998.
* Inhoud ca. 757 m³.
* Woonoppervlak ca. 181.
* Perceel grootte 666 m².
* Energielabel A.
* Glasvezel kabel aanwezig.
* Buiten schilderwerk 2019.
* Veel raam- en deur horren.
* Buitenverlichting.
* Erg complete woning.
* Absolute top locatie!

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 825.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Dak type
Lessenaardak
Oppervlakte en inhoud
Wonen
181 m2
Overige inpandige ruimte
37 m2
Perceel
666 m2
Inhoud
757 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Leeuwarden

Telefoon: 058 203 0600

E-mail: [email protected]

Adres: Stationsweg 16, 8911 AH Leeuwarden

Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts