Verkocht

IJlst – Ylostinslaan 94

€ 1.000.000,- k.k.


0566 652 402 Deel deze woning


Wonen aan het water met fenomenaal uitzicht!

Omschrijving

Karakteristieke, vrijstaande woning, op ruime kavel, met slaap- en badkamer op de begane grond, op een uitzonderlijk mooie locatie! Direct gelegen aan open water, de Elfsteden route, met prachtig vrij uitzicht over zowel het doorgaande vaarwater richting Osingahuizen, als over natuurgebied de Rúterpolder. Uitzicht, vaarwater, natuur en de achtertuin op het zuiden, dat maakt deze plek echt tot een zeer aangename locatie om te wonen!

De woning is traditioneel en onder architectuur gebouwd, rond 1970. De woning is zodanig ontworpen dat men vanuit de belangrijkste leef vertrekken, maximaal uitzicht heeft richting het doorgaande vaarwater en de tegenovergelegen Ruterpolder. In 2010 is aan de westzijde van de woning een flinke aanbouw gerealiseerd t.b.v. een ruime slaapkamer met eigen badkamer. De woning is degelijk en traditioneel gebouwd, doch modernisering is thans wel noodzakelijk.

De totale perceel grootte bedraagt 1.532 m². De achtertuin grenst direct aan een erg brede waterpartij, de bocht waarin de Wide Wimerts overgaat in It Wiiddraai. Ruim en vrij zicht tot aan de brug van Osingahuizen. Wat een weids uitzicht!

Het betreft hier een staande mastroute, zowel via De Wide Wimerts naar o.a het Heegermeer, als via it Wiiddraai naar IJlst en Sneek. De totale oeverlengte bedraagt ca. 20 meter (de wal beschoeiing is aan vervanging toe). In eigen water is daarnaast in 2020 nog een flinke aanlegsteiger gerealiseerd, wat extra mogelijkheden biedt voor het aanmeren van boten.

Aan de overzijde van het water ligt het natuurgebied de Rúterpolder. Een prachtig ingepolderd natuurgebied dat 150 hectare meet. Het uitgestrekte, open landschap biedt al honderden jaren een voedselrijke leefomgeving voor talloze diersoorten, zoals weidevogels, reeën én Friese roodbonte koeien. Een bijzonder mooi gebied om op uit te kijken!

Indeling:
Hal/entree + toilet, woon-/eetkeuken (ca. 28 m²) met flinke hoekopstelling, woonkamer met open haard en afzonderlijke tuinkamer (ca. 45 m², totaal ca. 73 m²), bijkeuken, ouder slaapkamer (ca. 16 m²) met aansluitend een moderne badkamer (inloopdouche, toilet, urinoir en wastafelmeubel), vanuit de bijkeuken is de garage met zolder bereikbaar.
1e verdieping:
Overloop, berging, 4 slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.
2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, zolder op stahoogte, eventueel extra kamer mogelijk.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar woning 1970.
* Aanbouw ca. 2010.
* Inhoud ca. 700 m³ (incl. garage).
* Woonoppervlak ca. 203 m².
* Perceel grootte 1.532 m².
* Veel dubbel glas.
* H.R. c.v. ketel 2019.
* Treinstation op loopafstand.
* Alle basis voorzieningen in IJlst aanwezig.
* Heerlijke plek om te wonen!

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 1.000.000,- k.k.
Bouw
Soort woning
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Dak type
Zadeldak
Oppervlakte en inhoud
Wonen
203 m2
Overige inpandige ruimte
22 m2
Perceel
1.532 m2
Inhoud
700 m3
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal

Uw volgende stap?

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts