Havenkwartier Balk – Luxe recreatie accommodatie in ontwikkeling

Balk is een uniek historisch dorp dat het water van de Friese meren verbindt met het prachtige boslandschap van Gaasterland. Met monumentale panden, winkels en horeca is Balk een aantrekkelijke plek voor recreanten.

Over het Havenkwartier

Havenkwartier Balk wordt de uitvalsbasis voor recreatie aan de Friese meren en het weelderige bos van Gaasterland. Met luxe recreatieve appartementen, een laagbouw hotel en restaurantjes met terras wordt het voor gasten een plek om heerlijk te genieten.

Accommodatie voor iedereen

De combinatie van hotelkamers en verschillende luxe appartementen creëert accommodatie voor verschillende doelgroepen. Dit maakt het mogelijk om veel mensen te laten genieten van de prachtige omgeving en de gezellige atmosfeer die Balk biedt. Het hotel en de appartementen zijn georiënteerd op het water en vormen zo een nieuw waterfront langs de Luts.

Investeren in Havenkwartier Balk

Het mogelijk te investeren in Havenkwartier Balk. De verhuur wordt volledig ontzorgd met een verwacht rendement van 7%. Het project bevindt zich momenteel in de conceptuele fase. De verwachte start van de verkoop is begin 2023 met eind 2024 als geplande oplevering.
Interesse?
We houden je op de hoogte.

Heb je interesse om te investeren in de toekomst van de recreatie in Balk? Dan houden we je graag vrijblijvend op de hoogte. Laat je gegevens en ontvang meer informatie wanneer deze beschikbaar komt.

Meer informatie over Havenkwartier Balk

Laat hieronder jouw gegevens achter
Naam(Vereist)