Exclusieve verkoop van jou unieke woning

Je woning discreet verkopen tegen de beste prijs? Meld je woning aan voor exclusieve verkoop en wij laten je weten wanneer iemand op zoek is naar jouw huis. Geen bord in de tuin, niet op Funda, wel het beste bod!

Wonen aan het water is populair bij Friese waterliefhebbers maar ook vanuit de rest van Nederland zien we de vraag explosief toenemen. Steeds meer mensen zien de waarde van wonen aan water.

De waarde van jouw woning aan het water blijft daarom stijgen. Maak snel een afspraak met onze experts, en krijg een bericht wanneer je het maximale kunt krijgen voor jouw woning.

Twijfel je nog of je jouw woning wilt verkopen? Je hoeft hem niet gelijk te koop aan te bieden. Met exclusieve verkoop nemen we jouw adres op in ons bestand, maar doen we niet aan actieve promotie. Schrijf je eenvoudig in en wij nemen contact met je op wanneer iemand op zoek is naar een woning zoals die van jou. We zetten geen bord in de tuin, plaatsen je huis niet op Funda, maar geven je wel een seintje wanneer een potentiele koper gevonden is.

De kans is groot dat jouw woning aan het water meer waard is dan je denkt. Maak gerust een afspraak door te bellen of vul het formulier in.

Hoe werkt het?

 1. Schrijf je vandaag nog in
  Vul het formulier in, of neem contact met ons om je aan te melden.
 2. Onze makelaar komt bij je langs
  Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars. Deze bepaalt aan de hand van de unieke eigenschappen de waarde van jouw woning.
 3. We nemen contact op wanneer iemand je woning zoekt
  Wanneer je woning past binnen een zoekopdracht die wij ontvangen, nemen we contact met je op. Je woning wordt niet actief aangeboden als “te koop”.
 4. Jij bepaalt de vervolgstappen
  Zonder verplichtingen bespreken we de beste prijs die je kunt krijgen voor je woning. Jij bepaalt de vervolgstappen en zit nergens aan vast.
De kans is groot dat jouw woning aan water momenteel meer waard is dan je denkt.

Makelaar Theo Groen

Meld je aan voor de Exclusieve verkoop
Woningzoekende door heel Nederland
Actief en bekend door heel Friesland
Meer dan 25 jaar ervaring
Expert op het gebied van woningen aan water

Woningen aan water zijn in trek

De ligging, omgeving en mogelijkheden voor watersporters. Het zijn slechts een paar dingen die jouw woning uniek maken. Met een gratis waardebepaling weet je snel wat je woning momenteel waard is. Geheel vrijblijvend!

Er staan meer dan 50 woningzoekenden ingeschreven bij Wonen aan water.

Expert op het gebied van wonen aan water

Als experts op het gebied van wonen aan water helpen we je graag met de verkoop van je woning. Met een hoofdkantoor in de Friese waterstad Sneek en meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de markt. We begrijpen dat een woning aan water meer is dan een huis.

De voordelen van samenwerken met Wonen aan water

 • Wij kennen het gebied
  We zijn niet voor niets de makelaar met verstand van Friese wateren.
 • We kijken verder dan je woning.
  Nemen ook de steiger, het meer en de staandemastroute bij je om de hoek in de waardebepaling mee.
 • Full-service NVM-makelaar
  Met een passie voor water en jarenlange ervaring in de branche.
 • Een-op-een-contact
  Geen lange lijntjes, persoonlijk betrokken.

Twijfel je of je een waardebepaling moet laten doen voor de markt verandert? Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze of wat we met onze ervaring in deze specifieke markt voor je kunnen doen? Vraag gerust onze brochure aan zodat je je goed in kunt lezen. Wij begrijpen namelijk dat de verkoop van je woning geen impulsbeslissing is.

Zo gaat een waardebepaling in z’n werk

Bij een waardebepaling gaat één van onze makelaars bij je langs om kennis te maken met jou en je woning. Zo krijgen we een goed beeld van de woning, de ligging en andere bijzonderheden die van invloed kunnen zijn op de waarde van je woning. Daarbij maken we gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen aan het water. Uiteraard doen we dit alles coronaproof.

Vervolgens kijken wij of je woning past binnen de zoekopdrachten die wij momenteel open hebben staan. Past je woning binnen een zoekopdracht? Dan nemen we contact met je op en bespreken we het beste bod voor jouw woning.

Exclusieve verkoop

Naam(Vereist)

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Leeuwarden

Telefoon: 058 203 0600

E-mail: [email protected]

Adres: Stationsweg 16, 8911 AH Leeuwarden

Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts