Mijn favorieten

Opdracht verkoop

Als u uw woning snel wilt verkopen, moet wél iedereen dat weten…                      


Wanneer u uw woning wilt verkopen dan kunnen veel makelaars u daarbij helpen. Maar welke makelaar moet u eigenlijk kiezen? Juist in deze tijd heeft u behoefte aan een makelaar die er alles aan doet om zo snel mogelijk uw woning te verkopen. Een snel resultaat en een goede opbrengst zijn uiteindelijk de zaken waar het om draait. Wonen aan water Makelaars onderscheidt zich tussen de makelaars en bemiddelaars in het segment van woningen aan het water. Wij zijn een actief, integer en gerenommeerd makelaarskantoor, werkzaam in Friesland. Onze ervaring, professionaliteit, inzet en enthousiasme maken ons tot de makelaar die u zoekt voor de verkoop van uw woning aan het water.

Dankzij de inzet van een slimme marketingmix, bereiken wij op het juiste moment de kopersdoelgroep voor uw woning. Wij zullen op verschillende manieren uw woning onder de aandacht brengen van potentiële kopers, zoals in onze eigen woonkrant, plaatsing op Funda.nl én vooral op onze unieke website www.wonenaanwater.nl.

Daarnaast werkt Wonen aan water Makelaars samen met Makelaardij Sneek een gerenommeerd makelaars kantoor met ruim 25 jaar ervaring in de aan en verkoop van objecten aan het water in Zuidwest Friesland.

Met een mix van diverse marketinginstrumenten vergroten wij de verkoopkansen in de markt. 
Onze aanpak verschilt daardoor wezenlijk van andere makelaars, zowel regionaal als landelijk. 
Dus wilt u snél verkopen voor een goede prijs, neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor en overtuig u van de klasse van Wonen aan water Makelaars.


Wij beginnen met een gratis waardebepaling.

Wanneer u serieus plannen heeft om uw woning te verkopen, bieden wij een gratis waardebepaling aan. U krijgt zo direct een reëel beeld van de huidige waarde van uw woning. Bent u hierin geïnteresseerd bel dan even voor een afspraak (0566) 65 24 02, dan zullen wij dit voor u regelen.