De makelaar met verstand van jouw woning

Je woning verkopen is voor veel mensen een lastig en onwennig proces. Gelukkig staan er makelaars voor je klaar om je hier doorheen te helpen. Onze experts weten exact wat jouw woning uniek maakt en hebben het netwerk om deze te verkopen.

Denk jij eraan om je woning te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wonen aan Water Makelaars voor een kennismaking. We bespreken de mogelijkheden en jouw wensen zodat jij een goede keuze kunt maken voor de beste makelaar.

Kies voor de makelaar met expertise

Een makelaar kiezen voor de verkoop van je woning is nog niet makkelijk. Er is veel aanbod en uiteindelijk verkopen ze allemaal je woning. Makelaars hebben veel ervaring met de huizenmarkt, maar ónze experts helpen je met hun kennis over woningen aan water net een stapje verder.

Zij kennen de meerwaarde van wonen aan water, van wonen aan een staandemastroute of een eigen aanlegsteiger.

Verkopers beoordelen ons met een 9,3

Zeer vriendelijk, deskundige en pro actieve makelaar die alles op en top hebben geregeld voor ons als verkopende partij als zowel de kopende partij.

Dhr. Ebbeling | De Greiden 12

Zonder zorgen je woning verkopen

Bij Wonen aan Water Makelaars verkopen we je woning op de manier die jij prettig vindt. Wij kunnen het volledige proces voor je uit handen nemen, maar snappen dat het fijn kan zijn om sommige zaken zelf te regelen. Tijdens onze kennismaking maken we afspraken over de manier waarop jij je woning wilt verkopen.

Ons team van makelaars en adviseurs zit altijd voor je klaar om je te adviseren. Voor, tijdens, maar ook na de verkoop van je woning kun je altijd eenvoudig contact met ons opnemen.

Maak ook kennis met onze makelaars

 

  • Eerlijk advies van onze experts
  • Vrijblijvend, zonder verplichtingen
  • Gratis bepaling van de waarde van jouw woning
Vraag een kennismaking aan

Of bel direct naar
0566 – 652 402

Alles uit de kast voor de verkoop

Wonen aan Water Makelaars weet hoe ze ook jouw woning kunnen verkopen. Met mooie foto’s van een professionele fotograaf, een landelijk netwerk en perfecte vermeldingen op Funda komt jouw huis op een goede manier onder de aandacht.

Het hele verkoopproces is tegenwoordig digitaal te volgen. Met een persoonlijk account via move.nl kun je precies zien wat er gebeurt. Ook is het mogelijk om hier digitaal informatie aan te leveren, documenten te ondertekenen en persoonlijk contact op te nemen met je makelaar.

Liever geen digitaal dossier? Geen probleem. Tijdens het proces houden we altijd persoonlijk contact en houden we je op de hoogte. Wij zorgen altijd voor een plezierig en gestroomlijnd proces voor jou en de koper van je woning.

De meerwaarde van de Friese wateren

De ligging, omgeving en mogelijkheden voor watersporters maken jouw woning uniek. Dat zien steeds meer mensen, ook vanuit de Randstad. De verkoop van het aantal woningen is de afgelopen periode dan ook erg gestegen.

Er staan meer dan 100 woningzoekenden door het hele land ingeschreven bij Wonen aan Water Makelaars. Misschien staat de koper van jouw woning al tussen onze zoekopdrachten!

De verkooproute van jouw woning

We komen vrijblijvend kennismaken, bespreken jouw wensen en geven je advies.
We zorgen voor de beste (online) presentatie van jouw woning.
Interesse? We bespreken tijd en datum voor bezichtigingen.
Wij schakelen en maken afspraken met de potentiële koper.
Volgt er een bod? Dan leggen we dit aan je voor en adviseren we je.
Akkoord? Dan zorgen we dat het koopcontract wordt getekend.
De notaris regelt de laatste zaken en verzorgt de officiële overdracht.
Gefeliciteerd, jouw woning is verkocht!

Vrijblijvend kennismaken met onze experts

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts