Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Heeg 8621 JW

Gouden Boaijum

8621 JW Heeg

Omschrijving

Belangstelling? Inschrijven via :https://www.wonenaanhetheegermeer.nl/

Nieuw te bouwen, 11 recreatiewoningen op de Gouden Boaijum te Heeg!

Het project bestaat uit 11 vrijstaande woningen, op ruime percelen grond waarbij de achtertuin direct grenst aan open vaarwater. Met aanlegmogelijkheid aan eigen aanlegoever (minimale lengte ca. 18m.). Achtertuin gelegen op het...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 399.000,- tot € 465.000,- Gebruiksoppervlakte 118 m² Inhoud 515 m³ Perceeloppervlakte 435 m² t/m 675 m² Start Verkoop 11-05-2019 Aantal kavels 11 Vrij 11 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Belangstelling? Inschrijven via :https://www.wonenaanhetheegermeer.nl/

Nieuw te bouwen, 11 recreatiewoningen op de Gouden Boaijum te Heeg!

Het project bestaat uit 11 vrijstaande woningen, op ruime percelen grond waarbij de achtertuin direct grenst aan open vaarwater. Met aanlegmogelijkheid aan eigen aanlegoever (minimale lengte ca. 18m.). Achtertuin gelegen op het zuidoosten, vrij uitzicht, veel privacy en hele dag zon. Heeg ligt aan de noordelijke oever van het Heegermeer. Vanaf hier zijn alle vaarwegen in het Friese meren gebied (staande mast route) snel en gemakkelijk bereikbaar. Ook het IJsselmeer is vanuit Heeg goed bereikbaar. Het dorp Heeg ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van de Sneek. Het gebruiksoppervlak van de recreatiewoningen bedraagt ca. 118 m² met een bruto inhoud ca. 512 m³.

Wonen aan het Heegermeer
Heeg (op zijn Fries Heech) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland. Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Mede door de watersport heeft Heeg een zeer levendige dorpskern, met leuke horeca en uitgaansgelegenheden. In het centrum van het dorp bevinden zich nog enkele 18e-eeuwse gebouwen.

Ligging van de woningen op het park de Gouden Boaijum
Het park de Gouden Boaijum is een gastvrije plek in het centrum van het Friese merengebied. Van luxe watervilla’s tot comfortabele B&B-kamers, van bootverhuur tot groepsaccommodatie; je vindt het allemaal bij de Gouden Boaijum in Heeg. De woningen zijn prachtig gelegen aan de rand van het dorp Heeg, direct aan open vaarwater. Het Heegermeer, dat overloopt in de Fluessen, ligt op één minuut vaarafstand. De dorpskern van Heeg ligt op loopafstand en is ook met een boot bereikbaar.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
De gasloze woningen zijn door goede isolatie en installaties energiezuinig. Dit resulteert in een EPC-score van 1,25. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) geeft aan wat de energetische efficiëntie van de woning is.
Optioneel kan er voor worden gekozen om op het dak zonnepanelen te laten aanbrengen. Hierdoor kan in een groot deel van de gebouwgebonden energiebehoefte worden voorzien waardoor de EPC wordt gereduceerd met circa 0,6. De woningen worden gebouwd door een lokale, kleinschalige aannemer, waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Het is mogelijk de woningen te bouwen onder Bouwgarant.

Fiscaal
Indien u de recreatiewoning regelmatig verhuurd, dan kunt u worden aangemerkt als ondernemer voor de BTW. Afhankelijk van het aantal dagen dat de woning wordt verhuurd bestaat de mogelijkheid om een flink deel van de betaalde btw van de koopaanneemsom terug te vorderen van de belastingdienst. De genoemde verkoopprijzen zijn derhalve exclusief btw.

Indeling:
De recreatiewoningen hebben hun entree aan de voorkant. Deze entree komt uit in de hal, die toegang biedt tot de woonkamer en toiletruimte. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een openkeuken die toegang biedt tot de bijkeuken en aan de achterzijde een leefgedeelte. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken. Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van vloer- en wandtegels tot aan het plafond, douche, elektrische handdoekradiator, wandcloset, wastafel met planchet en spiegel. Op de tweede verdieping is een zolder. De vrije hoogte bovenaan de trap is ca. 1,90 m. Dit zorgt ervoor dat de zolder geen verblijfsruimte is. Dit laat onverlet dat u de zolder gebruikt en indeelt zoals u dat zelf wilt. De zolder is voorzien van twee grote ramen die een leuk uitzicht bieden richting het Heegermeer.

Comfort en een modern uiterlijk horen bij deze woningen. De woningen kunnen optioneel worden voorzien van een insteekhaven zonder/met boothuis. Als watersport liefhebber is het dan mogelijk om vanuit uw eigen boothuis het Heegermeer op te varen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de optie om een garage toe te voegen. Ook overige meerwerk wensen kunnen uiteraard worden besproken.

Bij interesse kunt u zich inschrijven en registreren middels onderstaande link.
www.wonenaanhetheegermeer.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 399.000,- - € 465.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² Inhoud 515 m³ Perceeloppervlakte 435 m² t/m 675 m² Start Verkoop 11-05-2019 Aantal kavels 11 Vrij 11 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Plattegronden

 in Heeg 8621 JW  in Heeg 8621 JW  in Heeg 8621 JW

Download PDF

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.