Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Greate Sudein 31 in Uitwellingerga 8624 TV

Greate Sudein 31

8624 TV Uitwellingerga
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Greate Sudein 31, 8624 TV Uitwellingerga.

Groepsaccommodatie met privéwoning en aanvullende voorzieningen, zoals eigen jachthaven, huurvloot polyvalken, kantoorgebouw en speelveld. Zeer aantrekkelijk gelegen in het hart van het Friese merengebied aan open vaarwater!

Het betreft hier een vrijstaande boerderij, waarbij het voorhuis in gebruik is als privéwoning. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Greate Sudein 31, 8624 TV Uitwellingerga.

Groepsaccommodatie met privéwoning en aanvullende voorzieningen, zoals eigen jachthaven, huurvloot polyvalken, kantoorgebouw en speelveld. Zeer aantrekkelijk gelegen in het hart van het Friese merengebied aan open vaarwater!

Het betreft hier een vrijstaande boerderij, waarbij het voorhuis in gebruik is als privéwoning. De voormalige schuur is ingericht en in gebruik als groepsaccommodatie ten behoeve van 49 personen. Het totale terrein is 6206 m² groot. Op eigen terrein is verharde parkeergelegenheid gerealiseerd ten behoeve van ca. 40 personenauto's. Het achter terrein is in gebruik als speelweide annex kampeerterrein. Tevens bevindt zich hier de forse haven met 33 ligplaatsen.

De groepsaccommodatie:
Deze ruimte betreft een groot deel van de voormalige schuur, zowel de begane grond, als op de 1e verdieping. Totaal vloeroppervlak ca. 400 m². Deze ruimte is afgestemd op maximaal 49 personen en is geheel ingericht met voldoende bedden en volledige inventaris. Op de begane grond bevind zich de recreatieruimte (ca. 145 m²) met bar, een professioneel ingerichte keuken- en voorraad ruimte. In 2015 is de beneden ruimte ingrijpend aangepast. Daarnaast is er een ruime entree met toegang tot het sanitaire gedeelte met vloerverwarming, bestaande uit een dames- en heren afdeling, ingericht met toiletten en douches. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 slaapvertrekken met in totaal dus 49 een persoons bedden. Nooduitgangen aanwezig. De groepsaccommodatie beschikt over een vast en uitgebreid klanten bestand en een hoge bezettingsgraad.

De privéwoning:
De privéwoning is recent grondig gemoderniseerd en goeddeels geïsoleerd en beschikt over ca. 160 m² woonoppervlak. De begane grond is gedeeltelijk v.v. vloerverwarming. Veel kozijnen zijn vernieuwd in kunststof.
Indeling: Ruime hal/entree + vide, woonkeuken (ca. 24 m²) v.v. moderne keukenopstelling met veel inbouwapparatuur, wasruimte, woonkamer (ca. 42 m²) met opkamer en schouwpartij + rookkanaal, gang + toilet en provisiekelder, toegang werkplaats/opslagruimte.
1e verdieping: overloop, 2 forse slaapkamers, moderne badkamer v.v. toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.

Verhuurvloot Polyvalken:
Tot het bedrijf behoren 19 volledig uitgeruste en goed onderhouden polyvalken. Deze gemakkelijk te hanteren zeilboten worden zowel ter beschikking gesteld aan de gebruikers van de groepsaccommodatie, als ten behoeve van losse verhuur. De vloot ligt afgemeerd in de eigen haven.

Kantoorgebouw:
Op het achter terrein is een goed geoutilleerd kantoorgebouw gerealiseerd, zodat de zakelijke werkzaamheden gescheiden kunnen blijven van de privéomgeving. Totaal vloeroppervlak ca. 50 m². Verwarming middels eigen c.v.-installatie.

Jachthaven:
De eigen haven + eigen oever beschikt over ca. 33 ligplaatsen, alsmede een trailerhelling. Totaal ca. 180 m. walbeschoeiing, waarvan ca. 140 m. uitgevoerd in hardhout. De diepgang van de haven bedraagt ca. 1.00 tot 1.30 meter.

Locatie:
Het bedrijf is centraal gelegen in het Friese merengebied, aan de zuidzijde van het Sneekermeer/ Prinses Margrietkanaal. Vanaf deze locatie is het Sneekermeer snel en gemakkelijk bereikbaar als staande mastroute. In de directe omgeving liggen vele aantrekkelijke watersportdorpen, zoals Terherne, Grou, Langweer, IJlst, Heeg. En natuurlijk Sneek en Joure met alle noodzakelijke voorzieningen.

Het bedrijf genereert al jaren voldoende inkomsten voor de eigenaar om hiervan te kunnen bestaan, terwijl hij zich hier thans niet full-time mee bezig houdt. Het bedrijf leent zich dan ook uitstekend voor een opvolgend ondernemer die er nog activiteiten naast wil ontwikkelen. Er zijn nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden om dit alsnog te kunnen realiseren. Zo zijn bijvoorbeeld de verhuur en onderhoud motorboten enige jaren geleden afgestoten, omdat de huidige eigenaar het wat rustiger aan wilde doen.

Samengevat: Een mooi en gezond bedrijf met voldoende mogelijkheden. Het is bovenal ook een fantastische plek om te wonen.

Bijzonderheden:

* Gebruikersvergunning aanwezig.
* Brandveiligheidscontrole recent uitgevoerd.
* Legionella beheersplan.
* Eigen, dubbelwandige dieselolie tank.
* Elektrische installatie recent gekeurd volgens NEN1010/3140.
* Alle relevante toebehoren aanwezig.
* Inclusief website, telefoonnummers en klantenbestand.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² Perceeloppervlakte 6206 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 400 m² Oppervlakte kantoorruimte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 40 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, pantry
Oppervlakte
400 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1500 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.