Verkoop gestart: 24 Waterwoningen – Het Perk in Sneek

Op Het Perk in Sneek start Friso Bouwgroep een nieuwbouwproject. Onderdeel van dit project zijn 24 Waterwoningen. Heb je interesse in één van deze woningen? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Sneek is één van de Friese elf steden en staat bekend als watersportstad. Met een gezellig centrum vol monumenten, musea, gezellige winkels en horeca is er altijd wat te beleven in deze bruisende, knusse stad.

Er liggen plannen om op Het Perk, in de wijk Lemmerweg-West, nieuwe woningen te realiseren. Onderdeel van dit nieuwbouwproject zijn 24 Waterwoningen.

De verkoop is gestart!

De verkoop van de Waterwoningen inmiddels gestart. De definitieve verkoopprijzen zijn bekend en alle verkoopinformatie is beschikbaar via de website van Het Perk (www.hetperk.nl). Selecteer nu jouw favoriete bouwnummers en wie weet ben jij binnenkort eigenaar van één van deze mooie waterwoningen! De woningen zijn beschikbaar vanaf € 385.000,- v.o.n. Wil je op de hoogte gehouden worden van dit project en de verkoop van deze Waterwoningen? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Schrijf je in op de website van Het Perk Sneek. Opent een nieuw venster.

Aan de afbeeldingen, informatie en illustraties op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Inloopuur

Heb je vragen of wil je advies van onze makelaar? Kom gerust langs tijdens het inloopuur op ons kantoor, iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur.

Vragen?
We staan voor je klaar.

Heb je vragen over de verkoop van de woningen in Het Perk? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vul daarvoor het onderstaande formulier in of bel naar 0566 – 652 402.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar je klaar.


Kantoor Sneek

Telefoon: 0566 652 402

E-mail: [email protected]

Adres: Oud Kerkhof 2 - 4 , 8601 EE Sneek

Contactformulier

Plannen om je woning te verkopen?

Vraag onze gratis brochure aan!

VRAAG AAN

Ontmoet onze experts